Sala d’Activitats

0.00

Tots els equipaments necessaris per realitzar tot tipus d’activitats.

Categoria:

Descripció

Descobreix el Nostre Espai més Versàtil

Dins de Cal Blasi, oferim una sala polivalent àmplia i versàtil que es pot adaptar a les teves necessitats específiques. Aquest espai és perfecte per a una àmplia gamma d’activitats grupals, com tallers, àpats, sessions de ioga i moltes altres opcions.

Característiques de la Sala Polivalent:

  • Amplitud i Espai: Es tracta d’una sala d’un únic espai àmplia i espaiosa que es situa a l’últim pis de la masia.
  • Flexibilitat d’Ús: La nostra sala està dissenyada per ser flexible, permetent-te adaptar-la segons les teves necessitats. Disposem de taules, cadires i coixins per a diferents configuracions i activitats.
  • Vistes Inspiradores: Les finestres de la sala ofereixen vistes inspiradores de la Serralada de Montserrat, creant un entorn que afavoreix la calma i la creativitat.
  • Equipament Disponible: Posem a la teva disposició equipament audiovisual i altres recursos que podrien ser necessaris per a les teves activitats grupals.
  • Servei de Catering: Si ho desitges, podem organitzar serveis de catering per als teus esdeveniments, oferint el lloguer de taules, cadires i decoració de forma addicional.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació i reservar la nostra sala polivalent per a les teves properes activitats grupals.

 

 

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Sala d’Activitats”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *